Rólunk

Ismerje meg az F-Kontakt Kft. felépítését és tevékenységeit

A cég

Az F-Kontakt Kft. 1990-ben családi vállalkozásként alakult, gépipari alkatrészek gyártására, megmunkálására szakosodtunk. Kezdetben hagyományos megmunkáló gépekkel végeztük tevékenységünket, azonban 2000-től, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már a legmodernebb CNC megmunkáló központokon folyik a termelés.

17 fős szakképzett munkaerőnk a legkorszerűbb számítástechnikai CAD és CAM alkalmazásokat használva, kis és közép szériás, valamint egyedi és prototípus termékek megmunkálását végzi. A szigorú ellenőrzésnek, valamint korszerű eszközeinknek köszönhetően a nálunk készült alkatrészek minősége kiváló, minden téren megfelel megrendelőink elvárásainak.

Fő profilunk

Kis- és középszériás alkatrészgyártás, akár JIT rendszerben is

Egyedi és prototípusgyártás.

Nagyszériás megmunkáláshoz hidraulikus alkatrészmegfogó készülékek tervezése és gyártása

Hegesztett szerkezetek gyártása

Igény esetén komplett szerkezetek gyártását is vállaljuk, szereléssel, beüzemeléssel együtt.

Alkatrészeinket általában az alábbi alapanyagokból készítjük: szerkezeti- és ötvözött acélok, szerszámacélok, öntvények, szabadalakítással kovácsolt darabok, korrózióálló acélok, nem vasfémek (réz, bronz), többféle alumínium ötvözet, műanyagok (PA/POM, GF műanyagok, Murtfeldt, Tecapeek)

Gépeink

Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy jelenlegi és leendő megbízóink igényeit maximálisan kielégítsük. CAD/CAM szoftvereinkkel és berendezéseink minőségével biztosítjuk a pontos és hatékony gyártást, valamint a korrekt, rövid szállítási határidőket.

Tovább a gépparkhoz »

Megmunkálási méretek

Marás

4 tengelyes CNC megmunkálóközpontok, 1080 x 630 x 630 mm-ig

Esztergálás

CNC esztergaközpontok, maximális átmérő: Ø500, maximális csúcstávolság: 1050 mm

Köszörülés

Síkköszörű 900 x 550 mm, palást- és furatköszörű Ø250 x 1000 mm

Darabolás

CNC fűrészgépek Ø320 mm-ig